Sormet savessa

Uusin hurahdukseni on polymeerisavi.

Tai ei oikeastaan voi sanoa uusin. Aloin hamstrata polymeerisavea jo Tiimarin aikoihin ja ajan kanssa mukaan on tarttunut myös erilaisia työkaluja ja muotteja.

Muksuna sitä nyt leikki muovailuvahalla, mutta muuten en hirveästi ole muovailtavien massojen kanssa ollut tekemisissä. Olen kuitenkin aina tykännyt siitä, ja materiaalina se tuntuu selkeästi jotenkin "omalta". Sitä on paljon helpompi taivutella omaan tahtoon kuin esim. paperia ja maaleja. Tai sanoja :D

Ja katsokaapa millaisia ihanuuksia olen saanut aikaan! (Joihinkin tosin otin vähän mallia Pinterestistä..)




Nämä ovat kaikki erilaisia riipuksia tai helmiä. Keskimmäisessä ja meritähdessä olen käyttänyt apuna muottia, mutta muut on vapaalla kädellä muotoiltuja.




Tarkempi kuva yläreunan merenelävistä. Näitä oli hauska tehdä. Lonkeroisten "imukupit" on tehty pienistä savipalloista, joiden keskelle tuikkasin reiän neulalla.










Kisut. Itse en ole varsinainen kissaihminen, mutta kauniita eläimiähän ne ovat. Kehtaisikohan tällaisen antaa kaverille lahjaksi?

Tuo silmällinen tyypi on aika creepy. Ehkä se ei ainakaan pakettiin päädy...












Tämä kaveri on nykyään työpöydälläni työahdistusta helpottamassa.

Mustekalat on kiehtovia elukoita ja äärimmäisen älykkäitä. Jospa se säteilisi äly-zeniä työpäivääni?











Vielä viimeisenä tällaiset pöllöhahmot. Näitä oli aika helppo tehdä, mutta ovathan ne vähän lapsellisen näköisiä, vaikkakin sööttejä. Kaipaavat jatkojalostusta.






Meillä on tässä lähiaikoina kaverin kanssa koruntekotreffit ja siellä olisi tarkoitus myös fimoilla. Jatkoa seuraa, siis!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Syntymäpäiväkortteja lapsille

Servettikortteja

Ensikertalaisen hartsikokeilut