Syntymäpäiväkortteja lapsille

Ujostelen usein korttien antamista, mutta nyt löysin niin ihania leimoja, että oli pakko tehdä muutama kortti tuleville lastensynttäreille.

Piia Paperista tilasin hillittömän ihania Craft Emotionsin meriolentoleimoja, joista tein kortin 8-vuotiaalle pojalle.










Korttipohja on valmiina ostettu, ja mietin kauan millaiseen korttiin se sopisi. Nuo aukot on melkein kuin hytti-ikkunoita, joten merellinen kortti sopii hyvin.










Ja tällainen siitä tuli sisältä. Yritin pikkaisen taustaan sukia mustetta, kimallesuihketta ja vesivärejä tuomaan lisää syvyyttä, mutta lopputulos nyt ei kauhean vaikuttava ole.

Valaan viiristä suttasin nimen pois varmuuden varalta. Se on käsin piirretty, samaten ravun kyltti ja kannen onnea-viiri.

Jos nyt aloittaisin alusta, leimaisin tekstit ja numeron myös, enkä kirjoittaisi käsin.





Tein myös 3-vuotiaalle tytölle synttärikortin askartelulehden kylkiäisenä saaduilla pöllöleimasimilla.


Tämäkin korttipohja tuli valmiina. Olipa muuten kauhean stressaavaa leimata suoraan onnittelut ja nimi kortin kanteen! Tulos oli mukiinmenevä, mutta ei tarpeeksi täydellinen omaan makuun. Kai se on Misti tai joku toinen leimailutyökalu hankittava.

Kortin sisälle tuli tällainen juhlakuva:


Sekä merieläimet että pöllöt on väritetty akvarellipuuväreillä. En ole vielä tusseja innostunut hankkimaan niiden hinnan takia. Ja jotenkin muutenkin vaikuttavat liian hankalilta.

Vaikka käytinkin enemmän aikaa merikorttiin kuin pöllöihin, jotenkin silti pidän pöllöistä enemmän. Simppeli ja söpö. Meriaiheinen kortti on ehkä vähän viimeistelemätön, mutta olen kyllä ihan tyytyväinen siihenkin. Pitäisiköhän siihen lisätä vaikka vähän ruskeaa merenpohjaksi alareunaan?

Ehkä nämä kehtaa eteenpäin antaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Servettikortteja

Ensikertalaisen hartsikokeilut