Pakettikortteja

Kokonainen iso kortti tuntuu välillä liian haastavalta projektilta. Viime aikoina olen tehnyt pieninä välipalaprojekteina pakettikortteja.

En ole onnistunut pitäytymään pelkästään jouluteemoissa, mutta väliäkö sillä.

Pakettikorteissa on se hyvä puoli, että niissä epäonnistumisen pelko ei pääse samalla tavalla valtaamaan mieltä, ainakaan minulla. Pieniä, nopeita projekteja, joissa materiaalikustannukset saa pidettyä helposti kurissa. On ihan eri asia olla pettynyt korttiin, jonka materiaaleihin on käyttänyt useita euroja ja tekemiseen tunnin tai kaksi, kuin pakettikorttiin, jonka materiaalit on maksanut ehkä 50 senttiä ja aikaa on kulunut vartti. (Vaikka kaipa näihinkin saisi rahaa ja aikaa kulumaan...)

Jos ei pelkää epäonnistumista, uskaltaa kokeilla enemmän ja etsiä omaa tyyliä.






Tykkään tällaisesta romanttisesta vintagesta. Ruusuja, sydämiä ja helmiä...

Rusetteja, pitsiä, perhosia....



Näistä taas en itse niin välittänyt. Pidän kovasti noista lumiukkokuvista, jotka leikkasin irti askartelukartongista, mutta taustojen kohdalla loppui luovuus. Niissä on käytetty erilaisia helmiäis- ja kimallegeelejä ja liimoja, mutta eivät ne livenäkään erityisen näyttäviä ole.










Tähän voisin vähän musteella taputella vielä lisäsyvyyttä, mutta näistä se taitaa kaikessa yksinkertaisuudessaan olla lempparini! Plus, paljetteja 😍😍

Kommentit

Satu sanoi…
Todella hienoja pakettikortteja. On ihanaa, kun lahjan antaja on nähnyt vaivaa myös paketoimisen suhteen. Itsellä tahtoo jäädä turhan vähälle huomiolle, mutta kauniita paketteja ja kortteja jaksan kyllä ihailla.
Laura A sanoi…
Kiitos paljon kehuista! Tykkään kyllä näitä kortteja ja muita askarrella, mutta itse paketointi onkin sitten haastavampaa. Lahjan saaja joutuu tyytymään ryttyiseen kasaan lahjapaperia ja teipinpätkiä. Mutta jospa huolella valittu pakettikortti vähä asiaa pelastaisi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Syntymäpäiväkortteja lapsille

Servettikortteja

Ensikertalaisen hartsikokeilut