Massailua taas

Eilen oli viimein sen verran vapaata aikaa, että kannatti levitellä massailutarpeet esille. Ja olipas se taas pitkästä aikaa hauskaa!



Tälläisen kaverin muovailin (Bobille ystäväksi).  Olkoon hän vaikka Fiona.

Tällä kertaa otin inspiraatiota Dragons & Beasties -taiteilijan lohikäärmeistä. Hänellä on niin ihana tapa tehdä nuo sarvet ja muut. Tietenkin eettiseltä kannalta katsoen on huono jäljitellä toisen töitä... mutta tämä kun ei myyntiin mene, vaan itselle iloksi, niin ehkä omatunto pysyy puhtaana.

Täytyy myöntää, että pidin ehkä Bobin siivistä enemmän kuin tuosta höyhenkasasta (osa höyhenistä on tehty muotilla) Fionan selässä. Ehkä se omakin tyyli tästä siis pikkuhiljaa kehittyy, kun löytää, mistä tykkää.

Alla muutama kuva lisää. Ikäviä pölyisiä kauneusvirheitä näihin tuppaa jäämään :/











Lohikärmeksen lisäksi päädyin muovailemaan muottien avulla mm. kukkia ja höyheniä, joiden jatkojalostukseen on muutamia suunnitelmia.






Lisäksi kokeilin muovailla muutaman Pokemonin: Chikoritan, Dratinin ja Geoduden. Näistä ehkä tuo Geodude onnistui parhaiten. Siinä oli hauska harjoitella tuon yrmyn ilmeen saamista kohdilleen.

Muiden Pokemonien silmät näyttää jokseenkin maanisilta... Luulen, että Eeveet ja Vulpixit kehitysmuotoineen (lempparini!) saavat odottaa, että näppäryys vähän karttuu.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Syntymäpäiväkortteja lapsille

Servettikortteja

Ensikertalaisen hartsikokeilut