Massakoruja lisää

Kesä on kamalan kiireistä aikaa sosiaalisesti, ja yksinyrittäjä ei paljon lomaile, joten askarteluun ja käsitöihin jää hävettävän vähän aikaa. Lisäksi kevään remppa verotti aikaa ja energiaa.

Jotain olen sentään saanut aikaan. Polymeerikuumeelleni ei loppua näy, joten koruja on tullut värkättyä.



Nämä on tehty leimaamalla akryylileimalla ja alkoholimusteella ohuelle massalevylle. Tosi kivan näköistä jälkeä saa aikaan (ainakin omasta mielestä) hyvinkin pienellä vaivalla.

Vähän on vielä hakemista siinä, kuinka paksu levyn olisi olla. Noin puoli senttiä taitaa olla paras paksuus: ohuemmat ovat vähän liian hauraita ja taipuisia, mutta paksummat on sitten muuten hankalia.


Näitä syntyi yhdessä illassa aika monta... Kun on hauskaa, minun on kauhean vaikea keskittyä laatuun määrän sijaan. Esimerkiksi riipusten muotoihin voisi kiinnittää enemmän huomiota.

Lisäksi olen ihastunut korupohjien täyttymiseen massalla.


Tässä vasemmanpuoleisissa koruissa on metallipohja, oikealla taas olen käyttänyt muottia ja massaa myös pohjan/reunusten tekemiseen.

Erityisesti pidän tuosta kameekorun tyyppisestä ruusurykelmästä (vasemmalla ylhäällä) ja sen alapuolella olevasta pinkki-harmaa-mustasta.Se jää omaan käyttöön, muita yritän tarjota eteenpäin.

Massailu on kyllä ihanaa. Jos aloitan, on vaikea malttaa lopettaa... onneksi puoliso muistuttelee välillä uni- ja ruoka-ajoista.

Siitä on kauan, kun joku tekeminen on näin vienyt mennessään. Ihanaa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Servettikortteja

Syntymäpäiväkortteja lapsille

Ensikertalaisen hartsikokeilut