Muutamat synttärikortit

Tammikuussa juhlitaan peräti kolmen tärkeän ihmisen syntymäpäiviä, mutta tänä vuonna rahkeet riittivät vain kahteen korttiin.




 Ensimmäinen, hyvin simppeli tapaus lähti sukulaismiehelle.

Tuollaisia 3D-tarroja lähti mukaan Suomalaisesta jokin aika sitten, ihania vintagehenkisiä eri aihepiireistä. Kulkivat nimellä "seinätarrat", mutta kaipa nuo kortteihinkin käyvät.

Tässä jäi tuo yläosa kovin tyhjäksi... Siihen oli tarkoitus tulla ikä, mutta muisti teki tepposet. Unohdin siis miehen iän :D

En viitsinyt lähteää arpomaan, oliko se 51 vai 52, joten tällä mentiin.



Sukulaisnaiselle lähdin koostamaan korttia lehden kylkiäisenä tulleen seppeleleimasinsetin avulla. En nyt muista lehteä, koska kadotin sen...

Voi luoja tätä päätä.

Olisin tarvinnut lehden avuksi, koska jouduin aika kauan leimoja pyörittelemään ennen kuin sain aikaiseksi järkevän näköisen seppeleen.


 Lopulta sain aikaiseksi jonkun sortin seppeleen sekä siihen ylimääräistä härpäkettä, esim. rusettia ja perhosta.

Kuvat on väritetty akvarellikynillä ja blendattu sitten vedellä. Osa kukista ja lehdistä sekä rusetti ja hyönteiset on liimattu kohopaloilla.

Rusettiin käytin vähän Glossy Accentia kiillon saamiseksi ja sudenkorennon siipiin Glimmer Mist-suihketta, mutta ne eivät kuvasta kauhean hyvin näy.



Tällainen siitä sitten tuli.

Tämä oli varmaan värittämisineen ja säätämisineen kaikkein työläin korttini ikinä. Ihan nättihän siitä tuli, mutta veikkaan, että helpommalla on saatu aikaan paljon näyttävämpääkin.







No, ainakin vastaanottaja tykkäsi... Ja tekeminen oli kivaa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Syntymäpäiväkortteja lapsille

Servettikortteja

Ensikertalaisen hartsikokeilut