Löytö-Lidl

Lidl on yksi lempipaikkojani kohtuuhintaisten ja ok-laatuisten perusaskartelutarvelöytöjen tekemiseen.

Ei ehkä yhtä tyylikästä kuin pienten, riippumattomien askartelukauppojen tukeminen, mutta toivottavasti ei myöskään yhtä arveluttavaa kuin Kiinakauppojen rahoittaminen. Teen kyllä niitäkin, molempia...

Tänä vuonna ehdin jo aiemmin ostaa Liiteristä säiliöllisiä mm. vesivärisiveltimiä ja tarroja, mutta viime viikolla yhdessä facebookin askarteluryhmässä vinkattiin, että nyt oli skräppipapereita tarjolla. Ja minähän menin viivana hamstraamaan.


Mukaan tarttui loppujen lopuksi peräti neljä paperikkoa, hinnaltaan 5 e/kpl. Paperi vaikuttaa suht. laadukkaalta, vaikkakin haju on yllättävän voimakas. Papereissa on myös mukana vähän kimalletta. 



Tässä muutama yksityiskohta. pidän erityisesti tuosta vasemmanpuoleisesta "summer" -paperikosta. Ihan täydellisiä papereita jonkun rantaloma-albumin tekemiseen!


Neljäs paperikko oli vähän erilainen kuin muut, siinä ei ollut kimalletta, ja paperit ovat yksipuoleisia. Taisin saada viimeisen kappaleen... ihastuin noihin syksyisiin teemoihin.

Valitettavasti hamstraushimoni ei tyydyttynyt vain noilla paperikoilla, vaan silmäni osuivat myös lasten piirustuslevyihin. Tällaisiin:


Keksin samantien ainakin 3 käyttötarkoitusta paperiaskarteluun näille. (Levyjä on yhteensä 12...). Paperikukkien askarteluun terälehtimalleja, korttiaskarteluun "itse" piirrettyjä kuvia, stanssina käyttö... Varmasti vielä lisääkin tulee.

Tässä muutamia malleja, jotka piirtelin levyjen avulla. Osasta näistä voisi tehdä myös 3D-kuvia. Harmi vaan, että osaan pitää myös ihan oikeasti itse piirtää yksityiskohtia... En tosiaankaan ole mikään Da Vinci.

Katsotaan saisinko näistä jotain valmistakin aikaan jossain välissä! Ja nyt vannon pyhästi kautta mörököllin, että pysyn askarteluostoslakossa aina marraskuun käsityömessuille asti. Paitsi jos vastaan tulee joku täysin ohittamaton tarjous...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Syntymäpäiväkortteja lapsille

Servettikortteja

Ensikertalaisen hartsikokeilut