Syys saa

Niin ne helteet lopulta loppuivat, illat hämärtyy ja riennot vähenee.

Mennyt kesä oli ihana, vaikka en lomaa juuri pystynytkään pitämään. Rakastan lämpöä, valoa ja aurinkoa. Kerrankin oli kunnon uinti- ja rantakelit.

Mutta värkkäilyaika oli tosiaan kesällä kortilla. Keskityin lähinnä kasvattamaan varastoja... Pikkuhiljaa kuitenkin tässä iltojen vapautuessa on alkanut tapahtua.

Ihan ensin halusin itselleni oman askartelusopen. Ennen olen joutnut levittelemään tavarat keittiön pöydälle ja sitten taas kasaamaan ne, ja minkään muutaman vartin session takia tuota ei tosiaan ole viitsinyt tehdä.

Mutta äiteeltä vapautunut Lundia-hylly muutti tilanteen!







Nyt on hyvä makuuhuoneen nurkassa kökkiä ja väkertää. Kunnon lamppu täytyy vielä hankkia ja järjestää hyllyä paremmin, mutta koekäyttöön nurkka on jo päässyt.



Tarkoitus olisi pakata noihin matkalaukkuihin askarteluhyllyn lähellä osa niistä tavaroista, jotka ei hyllyyn mahdu. Olisivat edes vähän järkevämmin järjestelty kuin nykyiset kasat ja pussukat vaatehuoneessa...











Hyllyn koekäyttöä olen aloitellut leikkelemällä kuvia vanhoista postikorteista, kirjoista yms...

 ... ja kokoamalla paperiaskartelulehden mukana tulleita, älyttömän ihania 3D-pop-up kortteja ja koristelemalla lahjarasioita.

Olen aika innoissani tuosta omasta pikku-askartelutilasta, nyt voi helpommin istahtaa vaikka vain muutamaksi minuutiksi leikkelemään ja liimailemaan. Jospa tämä blogikin tästä vilkastuisi?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Syntymäpäiväkortteja lapsille

Servettikortteja

Ensikertalaisen hartsikokeilut